Domethenja e endrrave


Rreth përdorimit të disa emrave vetjakë me prejardhje të huaj Fëmija është krijesa më e bukur dhe më e dashur në një familje, që kur vie në jetë, jo vetëm që gëzohen të gjithë, por vihen në garë kush e kush do të gjejë emrin më të bukur për ta pagëzuar atë. Ëndrra me para false është një mënyrë e të pandërgjegjshmes sonë për të na vënë në mbrojtje për duke vlerësuar miqësitë dhe njerëzit e zemrës, që mund ta na tradhtojnë. Paratë e vjedhura. Tregojnë dëshirën e dikujt për të fituar një aftësi të caktuar, apo të frikës për ta humbur atë. Ja po e nis un me emrin tim meqe gjysma e forumit e di G- Nuk i le njerzit te t'komandojne A- Je i cuditshem B- Ti i pelqen njerzit R- I cmendur I- Ke sy te bukur E-Puthe shume mire L-Te gjithe te duan Një fushë që ne nuk e dimë dhe që mund të jetë misterioze. Deti është në këtë rast një zonë e padepërtueshme dhe e paprekshme. Çdo gjë në det është e huaj për ne dhe nganjëherë shumë larg. Burri dhe gruaja. Në interpretimin e ëndrrave ka dallime në kuptimin për burrat dhe gratë.